Småbrorsorna har det bra på BB

Småbrorsorna och mamman mår bra. Just nu övas det på matningen. Ture ”Tvilling 1” äter utan problem, medan Dante ”Tvilling 2” är lite mer loj. Vi har klippt av Dantes tungband för att han ska få bättre grepp när han suger. De är stora för att vara tvillingar, men inte lika stora som storebror var när han föddes. Dante vägde vid födseln 3240 gram och var 51 cm. Ture vägde 3185 gram och var 50 cm. Nu, ett par dygn senare, har de gått ner något och skillnaden mellan dem har jämnats ut. Dante är mörkhårig, Ture lite blond. Vi var skraja för att vi inte skulle kunna se nån skillnad mellan våra barn, men det är inga problem. Vi börjar nästan undra om de verkligen är enäggstvillingar. Killarna gillar att ligga nära varandra när de sover. Man märker att de är vana vid sällskapet. Medan Malin och småbrorsorna spenderar hela dagarna med att mata och sova cyklar jag fram och tillbaka mellan SÖS och Ekensberg, så att Loke har en förälder hemma på kvällarna. Farmor Kicki duger annars finfint när föräldrarna är borta.

/Martin N 2008-04-07  

2 Kommentarer:

07 april, 2008 20:11  

Vilka härliga bilder! Svårt o tro att dem bara är ett par dygn, dem är så fina. Tycker Ture ser lite full i sjutton ut. Undrar så vad Loke sa om sina bröder. Hoppas det går bra med amningen så ni får komma hem snart. Själv har jag det bra i Skåne hos mina pågar.
Kram Tina

/Anonymous Tina
08 april, 2008 22:33  

Verkligen fina bilder! Det märks att de trivs ihop o redan nu ser de busiga ut tycker jag, det blir nog härligt liv i luckan tillsammans med storebror Loke. =)) ser fram emot att komma o hjälpa till o busa lite då o då när mamma o pappa inte ser hihi!
Bra jobbat igen, Malla o Martin! kram på er alla fem.../Gurkan o Murre

/Anonymous Anonym

Skicka en kommentar

<< Home